Styre 2017.JPG

STYRET

 

John Høsteland, styreleder

Høsteland har sin utdannelse fra skogbruk på NMBU og var sentral i oppbyggingen av ressursøkonomistudiet ved Landbrukshøyskolen.

Høsteland er selvstendig næringsdrivende og har hatt en rekke styreverv, blant annet i Oslo Børs, Nord Pool, Norsk Opsjonssentral, Norsk Finansanalytikeres Forening og Norwegian Bank. Han har også vært fast rådgiver for Statens Bankinvesteringsfond. Høsteland har også tidligere vært adm direktør i First Securities AS og Hoegh Capital Management ASA.


Bjørn Kise, styremedlem

Kise er utdannet Cand. Jur ved Universitetet i Oslo. Kise er partner i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS. Han har en rekke styreverv innen norsk næringsliv, og som en av gründerne bak flyselskapet Norwegian er han styreleder i Norwegian Air Shuttle ASA, Bank Norwegian og Norwegian Finans Holding. Kise har arbeidet internasjonalt både som forretningsadvokat og investor, særlig i Polen og Russland.


Sondre Fjeld, styremedlem

Fjeld er CFO i Cambi Group. Han er statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen BI. Fjeld er CFO i Cambi ASA.

Han har tidligere arbeidet blant annet i Aker Solutions og Ernst & Young


Per Lillebø, styremedlem

Lillebø er CEO i Cambi ASA og kontrollerer sammen med familien 66% av Cambi. 

Per Lillebø er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen fra 1980. Han arbeidet i Norsk Hydros Oljedivisjon fra 1980 frem til 1983.  Fra 1983 og i årene deretter etablerte han sammen med partnere bl.a. Norwegian Oil Trading og drev forskjellige virksomheter innen primært olje og shipping.

Fra 1992 og frem til i dag har Per Lillebø vært CEO i Cambi.


Torleiv Næss Ugland, CEO i Høst AS

Ugland er CEO i Høst AS, er utdannet sivilagronom fra NMBU, og har ledet HØST siden etableringen i 2000. Han har bred erfaring fra landbruk og avfallsbransjen som forsker og rådgiver, senere forretningsutvikling, nettverksbygging og merkevareetablering.